Fordítási hitvallásunk

A MET Fordítóiroda küldetése:

Minden munkánkat átható hitvallásunk alappillére, hogy tiszteletet mutatunk ügyfeleink felé; tiszteletben tartjuk fordítási igényeiket, beleértve a fordítások szakmai hátterét, tartalmát, stílusát és határidejét.

"A tisztelet nagyon fontos. A kölcsönös tisztelet igen-igen fontos. Az embernek úgy kell gondolkodni, mint akikkel együtt dolgozik, és meg kell próbálni a helyükbe képzelni magunkat." (James S. (Jim) Davis, ügyvezető igazgató, New Balance Athletics Inc., Boston, Massachusetts, USA)

  • A fentiekkel összhangban, a MET Fordítóirodában érzékenyek vagyunk ügyfeleink gondjaira, és mindent megteszünk, hogy segítsünk azok megoldásában, amely szintén tükrözi elkötelezettségünket közös céljaink felé: a lehető legjobb fordítást nyújtani, a lehető legrövidebb idő alatt, ugyanakkor méltányos áron.
  • Szakmai felkészültségünk mellett ez az empátia teszi lehetővé számunkra, hogy elkötelezetten törekedjünk céljaink megvalósítására, és a nehéz feladatok, határidők előtt megkettőzzük energiánkat, még többet adjunk magunkból, és így meg tudjunk felelni ügyfeleink igényeinek.

Csíkszentmihályi Mihály, Jó üzlet c. művében /171.old./ a tiszteletet az empátia alapvető megnyilvánulásaként definiálja. Az egyenrangúak, az ügyfelek és a beosztottak tiszteletét egyaránt az alapvető értékek közé sorolja.

A MET Fordítóiroda minden munkatársa elkötelezett amellett, hogy ha a legjobb dolgokat tesszük meg ügyfeleinkért, legnagyobb jutalomként legmagasabb visszatérési arányukat kapjuk.

Ezt szintén bizonyítja visszatérő és rendszeres ügyfeleink egyre növekvő száma: Referenciák

Munkaetikánkat meghatározó alapvető elveink közé tartozik még az állhatatosság, és a lojalitás ügyfeleink felé.

  • A MET Fordítóirodánál tiszteletben tartjuk ügyfeleinket, és tudjuk, hogy a határidőkön számukra is sok múlik, így azokat mindig betartjuk, még akkor is, ha ennek érdekében túlórázást, éjszakai vagy akár hétvégi munkát is fel kell vállalnunk.
  • Minden fordításunkra titoktartási kötelezettséget vállalunk, amelyről az összes fordítónkkal titoktartási szerződést kötünk.

Fordításainkról bővebben itt olvashat: Fordítás & lektorálás

A következő telefonszámokon tudja felvenni velünk a kapcsolatot: +36 30 546 0396 vagy +36 1 221 2866 (0-24 órás ügyelet, hétvégén is)

Kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül üzenetet hagyhat nekünk. Ahogy kívánja, felhívjuk vagy pedig email-t küldünk, legkésőbb 1 órán belül, munkaidőn kívül és hétvégén is: Kapcsolat

Minden személyes adatot és szöveget titkosan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük.