FELKÉSZÍTÉS ÁLLÁSINTERJÚRA 

Kinek ajánljuk angol nyelvű állásinterjú felkészítésünket?

 • Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik Magyarországon vagy külföldön angol nyelvű állásinterjún vesznek részt.
 • Például multinacionális vállalathoz vagy olyan pozícióra pályáznak, ahol fontos az angol nyelv használata, illetve külföldi állásra vágynak.
 • Azok számára is hasznos szokott lenni, akik rutintalanságukat szeretnék legyőzni vagy az angol állásinterjú stresszhelyzetével szemben fennálló gátlásaikon kívánnak oldani. Azoknak is tudunk segíteni, akik többszöri sikertelen próbálkozás után elbizonytalanodtak az angol nyelvű állásinterjúkon nyújtott teljesítményüket illetően.

A MET Kft.-nél tudatában vagyunk annak, hogy az álláskeresés időszaka nemcsak szakmailag és lelkileg, hanem anyagilag is megterhelő a jelentkezők számára. Ezért drága, komplex felkészítő csomagok helyett kisebb, olcsóbb szolgáltatási modulokat ajánlunk.

Ezekből saját szükségleteinek és lehetőségeinek megfelelően alakíthatja ki sikeres álláskereséséhez szükséges egyéni vagy kiscsoportos felkészítési programját.

Könnyen csökkentheti a szükséges felkészítési időt, ha előre összegyűjti eddigi állásinterjúin előfordult, illetve az Ön által szükségesnek tartott további kérdéseket, és átgondolja, hogy magyarul milyen választ adna rájuk.

Szolgáltatási moduljaink:

 1. Egyedi igényeinek és lehetőségeinek felmérése - ingyenes szolgáltatásunk.
 • Az Ön által régebben kapott, illetve tipikusnak tartott állásinterjú kérdésekre adott hatékony, ugyanakkor diplomatikus válaszok felépítése és begyakorlása. Könnyen csökkentheti a szükséges időráfordítást, ha előre összegyűjti a szükséges kérdéseket, és átgondolja, hogy magyarul milyen választ adna ezekre.
 • Váratlanul előforduló nehéz vagy kényes állásinterjú kérdésekre való felkészítés - kérdésgyűjteményünk segítségével.
 • Szakmai és jellembeli erősségeinek felderítése és kiemelése, apróbb hibák javítása, figyelemelterelés a komolyabb hiányosságokról. 1-2 X 45 perc elegendő szokott lenni, a jelentkező őszinteségének, nyitottságának és előzetes felkészülésének függvényében.
 • Felkészítés a különböző állásinterjú típusok jellegzetes követelményeire, pl.: életrajz/ viselkedés/kompetencia alapú, személyes, telefonos, Skype-os, stressz, szűrő, bizottsági és csoportos állásinterjúk - a felkészítés díja az Ön által igényelt interjú típusok mennyiségétől függ.
 • Fizetési igények tárgyalása a megfelelő időben és módon.
 • Kérdésfeltevés a megcélzott állással, illetve munkahellyel kapcsolatban.
 • A kialakult nehéz egészségügyi helyzet miatt jelenleg kizárólag Skype-os felkészítést vállalunk, amelyhez az írásos anyagokat email-ben vagy Skype-on keresztül küldjük el. Szolgáltatásainkat Skype-on is ugyanolyan minőségben ugyanakkor a helyszíni felkészítésnél olcsóbban tudjuk ajánlani a jelentkezők számára.
 • Pályázati anyagának, önéletrajzának és motivációs levelének elkészítése/ átnézése/ javítása/lefordítása - email-ben tudjuk kínálni.
 • A jelentkezéshez szükséges hivatalos iratainak, pl.: bizonyítványok, diplomák, erkölcsi bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat, stb. fordítása és igény szerinti záradékolása. Az elkészült fordítást egy email-ben, egy db. pdf fájlban küldjük el a számlával együtt.
 • A hivatalos záradékot ingyenesen tudjuk biztosítani, a fordítási díj az iratok hosszától függ.

Javasoljuk, hogy a kiválasztott modulhoz kérjen egyedi árajánlatot: Ajánlatkérő űrlap

Iratainak kezelésére és személyes adataira természetesen titoktartást vállalunk!

Speciális igények kielégítését is vállaljuk, pl.: videó-s motivációs levél készítése, vitákra, prezentációkra való felkészülés, kompetencia alapú feladatok csoportos megoldása, stb.

Miért járt jól, ha velünk készül fel az angol állásinterjúra?

A MET Kft.-nél az állásinterjúkra való felkészítést speciálisan felkészült, gyakorlati HR tapasztalattal rendelkező, kiváló oktatóink végzik, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön az angol állásinterjún is a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani. Ezáltal bel- és külföldön egyaránt képzettségének és szakmai tapasztalatának megfelelő szintű és fizetési színvonalú munkát tud majd találni.

Az angol állásinterjúra való felkészítés 8 lépése:

1. Egyedi igények és lehetőségek ingyenes felmérése. Ez történhet személyesen, telefonon, illetve Skype-on vagy igény szerint akár e-mail váltás keretében. Ezt követően megbeszéljük azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a MET Kft. széles kínálatából majd igénybe kíván venni. 

2. Pályázatának, és/vagy önéletrajzának és motivációs levelének összeállítása, illetve lefordítása. Ha anyanyelvén már megírta ezeket a dokumentumokat, és nem kíván rajtuk változtatni, akkor csak fordítást is kérhet. Ezt is legjobb tudásunk szerint, kiváló minőségben készítjük el, stílusához, a megpályázott munkakörhöz, és a célországhoz egyaránt illő formában készítjük el. Segítünk olyan képet kialakítani Önről, amely alapján a hasonló adottságú jelentkezők közül a lehető legnagyobb eséllyel Önt fogják kiválasztani.

Amennyiben szükséges, kívánságra elkészítjük bizonyítványainak és diplomáinak záradékolt, hivatalos fordítását is. 

3. Felkészítés az angol állásinterjúkon előforduló tipikus kérdésekre. Megbeszéljük, hogy a választott munkakörhöz eddigi tapasztalatai, pl.: régebbi állásinterjúk, munkahelyi tréningek, olvasmányok, munkatársak, barátok elbeszélései alapján milyen tipikus kérdések szoktak előfordulni.

Ezután összeállítjuk, lefordítjuk és helyzetgyakorlatokkal begyakoroljuk a lehetséges válaszokat, amelyeket úgy alakítunk, hogy a lehető legjobb képet mutassák Önről, és megfeleljenek a célország, illetve a magyar, illetve multinacionális vállalatok tartalmi és angol nyelvi elvárásainak.

4. Felkészítés nehéz vagy kényes állásinterjú kérdésekre. Már külföldön vagy hazai vállalatoknál dolgozó eddigi ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy az angol állásinterjúkon előforduló nehéz vagy kényes kérdésekre is gyorsan, célirányosan és hatékonyan tudtuk őket készíteni.

Ebben nagy segítségünkre van a hosszú évek alatt ügyfeleinktől, illetve a gyakorlatban interjúztató HR-os szakemberektől begyűjtött angol állásinterjús kérdés, kompetencia teszt és esettanulmány gyűjteményünk.

5. A pályázó erősségeinek feltérképezése és kiemelése. Pályázati anyagának alapos áttanulmányozása, majd egy rövid barátságos elbeszélgetés után segítünk felderíteni szakmai vagy a személyiségéből fakadó erősségeit.

Ezután bemutatjuk és alaposan begyakoroljuk azokat a kommunikációs technikákat, amelyekkel az angol állásinterjú alatt minél előbb és többször saját erősségeire, előnyös tulajdonságaira, egyedi tudására, illetve leendő munkaadója számára hasznos tapasztalatára tudja terelni a figyelmet.

Fontosnak tartjuk, hogy angol nyelven is részletesen, szakszerűen, ugyanakkor színesen és érdekesen tudja leírni pozitív tulajdonságait.

6. Ezután, ha igényli, felderítjük azokat a gyengeségeket (legyenek akár szakmai, viselkedésbeli vagy kommunikációs jellegűek), amelyek meggátolhatják a sikeres angol állásinterjú szereplésben Megismertetjük azokkal a kommunikációs stratégiákkal, amikkel az interjúztatók figyelmét el tudja terelni hibáiról vagy hiányosságairól.

Ha az állásinterjúztató annyira tapasztalt, hogy ez nem sikerül; akkor megmutatjuk, hogyan tud majd az ezekre irányuló kérdésekre olyan diplomatikus és előre mutató válaszokat adni, amelyekkel még az így kialakult nehéz helyzetet is a saját előnyére tudja fordítani.

7. Fizetési igény előterjesztése. Megmutatjuk, hogy az álláskeresés különböző szakaszaiban hogyan tud majd fizetési igényére az Ön számára lehető legkedvezőbb módon utalni, majd egyre konkrétabb formában előadni és eredményesen megtárgyalni. Kitérünk a lehetséges plusz juttatásokra és a jutalmazási rendszerre is. Kérésére együtt elolvassuk, vagy pedig lefordítjuk Önnek a célország erre vonatkozó törvényi előírásait.

8. Felkészítjük arra, hogy milyen kérdéseket érdemes feltenni az angol állásinterjún a megpályázott munkakörrel, illetve munkahellyel kapcsolatban ahhoz, hogy közben érdeklődőnek és motiváltnak tűnjön az interjúztató szemében. Segítünk információt gyűjteni leendő munkahelyéről.

Milyen plusz előnyöket garantálunk, ha minket választ?

 • A MET Kft.-nél személyre szabott, speciális igények kielégítését is vállaljuk, pl.: videó-s motivációs levél készítése; vitákra vagy éppen prezentációkra való felkészítés formájában.
 • Innovatív ötleteit megfontoljuk, és hosszú évek tapasztalata alapján megkeressük, hogyan tud gyakorlati előnyt kovácsolni ezekből az ön előtt álló angol állásinterjú során.
 • Tapasztalt munkatársaink, igény szerint, megismertetik az állásinterjúk különböző típusaival (pl.: személyes, telefonos, Skype-os, stressz, szűrő, bizottsági, csoportos), valamint azok lehetséges előnyeivel és buktatóival.
 • Megbeszéljük és begyakoroljuk az álláskeresés különböző szakaszaiban eredményesen alkalmazható kommunikációs technikákat.
 • Kezdő vagy hosszú idő után újrakezdő álláskeresőink esetében pedig, kitérünk a megfelelő viselkedési stílus, gesztusok és az állásinterjúkra ajánlott öltözködés területére is.
 • Vidéki vagy már külföldön élő ügyfeleink számára Skype-os felkészítésünket tudjuk ajánlani, amely, tapasztalatunk szerint, az összes felsorolt szolgáltatás esetében ugyanolyan hatékony és személyre szabott, mint személyes találkozáson alapuló módszereink. Ebben az esetben az írásos anyagokat email-ben vagy Skype-on küldjük el Önnek.
 • Természetesen azok vannak a legnehezebb helyzetben, akik még éppen csak alapfokú nyelvtudással rendelkeznek, mégis idegen nyelven, sőt esetleg külföldön kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Nekik az angol állásinterjú, illetve a kiutazás előtt segítünk egy személyre szabott, úgynevezett túlélő csomagot összeállítani és begyakorolni a leendő munkájukhoz, valamint a hivatalos és a mindennapi ügyek intézéséhez szükséges szavakból és kifejezésekből.

A MET Kft. magasan felkészült és lelkiismeretes munkatársai - hosszú évek alatt összegyűjtött gyakorlati tapasztalataik segítségével - mindent megtesznek azért, hogy Ön a többi pályázónál nyelvileg felkészültebben, ezáltal magabiztosabban, meggyőzőbben és sikeresebben szerepeljen az angol állásinterjún.

Minden angol állásinterjú felkészítésünkről hivatalos, ÁFA-mentes számlát adunk, igény szerint készpénzes vagy átutalásos formában.

Ha bármilyen kérdése van, az alábbi kapcsolatfelvétel űrlap kitöltése és beküldése után készséggel segítünk Önnek!

Személyes adatait és szövegeit titkosan kezeljük.

Azonnal információért a következő telefonszámokon hívhat bennünket: +36 30 546 0396 vagy pedig +36 1 221 2866

Kapcsolatfelvétel