Email: info@forditjuk.hu | telefon: +36 30 546 0396 | 0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!!!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A | fióktelep: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fszt. 2.

HUEN

Email: info@forditjuk.hu
telefon: +36 30 546 0396
0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A
telefon: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fsz. 2.

HUEN

 • Fordításra van szüksége?
 • Megbeszéljük és begyakoroljuk az álláskeresés különböző szakaszaiban eredményesen alkalmazható kommunikációs technikákat.
 • Kezdő vagy hosszú idő után újrakezdő álláskeresőink esetében pedig, kitérünk a megfelelő viselkedési stílus, gesztusok és az állásinterjúkra ajánlott öltözködés területére is.
 • Vidéki vagy már külföldön élő ügyfeleink számára Skype-os felkészítésünket tudjuk ajánlani, amely, tapasztalatunk szerint, az összes felsorolt szolgáltatás esetében ugyanolyan hatékony és személyre szabott, mint személyes találkozáson alapuló módszereink. Ebben az esetben az írásos anyagokat email-ben vagy Skype-on küldjük el Önnek.
 • Természetesen azok vannak a legnehezebb helyzetben, akik még éppen csak alapfokú nyelvtudással rendelkeznek, mégis idegen nyelven, sőt esetleg külföldön kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Nekik az angol állásinterjú, illetve a kiutazás előtt segítünk egy személyre szabott, úgynevezett túlélő csomagot összeállítani és begyakorolni a leendő munkájukhoz, valamint a hivatalos és a mindennapi ügyek intézéséhez szükséges szavakból és kifejezésekből.
 • A MET Nyelvoktatás magasan felkészült és lelkiismeretes munkatársai - hosszú évek alatt összegyűjtött gyakorlati tapasztalataik segítségével - mindent megtesznek azért, hogy Ön a többi pályázónál nyelvileg felkészültebben, ezáltal magabiztosabban, meggyőzőbben és sikeresebben szerepeljen az angol állásinterjún.

  Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
  +36 30 546 0396(0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

  Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. 
  A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
  Árainkat ÁFA nem terheli.

  KAPCSOLATFELVÉTEL  vagy ÁRAJÁNLATKÉRÉS: FORDÍTÁSRA NYELVOKTATÁSRA