Email: info@forditjuk.hu | telefon: +36 30 546 0396 | 0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!!!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A | fióktelep: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fszt. 2.

HUEN

Email: info@forditjuk.hu
telefon: +36 30 546 0396
0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A
telefon: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fsz. 2.

HUEN

 • Forditjuk Leiras

Miért válassza a mi fordítóinkat?

15 érv, amiért a MET Fordítóiroda fordítóival jobban jár, mintha a neten keresgélne a szabadúszó fordítók között:

 1. Már dolgoztunk velük, kipróbáltuk, ismerjük őket, tudjuk, hogy megbízható fordítók, és professzionális szinten dolgoznak.
 2. Minden fordítónkkal titoktartási szerződést kötöttünk , tehát biztos lehet benne, hogy fordítását szigorúan bizalmasan fogjuk kezelni.
 3. Rendesen és gyorsan fizető cég vagyunk, így a fordítók szeretnének a jövőben is nekünk dolgozni, ezért mindig a lehető legjobb minőségben és határidőre adják le fordításaikat.
 4. Meg van a szakmai hátterünk ahhoz, hogy ellenőrizni tudjuk a leadott fordításokat.
 5. Ezt a fordítók is tudják, így tőlünk könnyebben elfogadják a kritikát, mint egy ismeretlentől.
 6. Az általános nyelvtudással rendelkező fordítók mellett szakfordítóink is vannak, akik mélységében ismerik az adott szakterületet, beleértve például a gazdasági, jogi, műszaki, orvosi szaknyelveket. További szakterületeink: Szakterületeink
 7. Naprakész adatbázisunk segítségév el egy-egy szakterületről több fordítóval is kapcsolatot tartunk , tehát ha nagy mennyiségű fordítást rendel rövid határidőre, meg tudjuk osztani közöttük
 8. Van szakemberünk arra is, hogy az elkészült fordításokat összefésülje, ezért stílusban és szóhasználatban nem fognak eltérni egymástól.
 9. Kiterjedt fordítói körünk révén, ha az első számú fordító valamiért kiesik - hirtelen betegség, baleset stb. - be tud ugrani a helyére egy másik, ugyanolyan kvalitású fordító.
 10. A MET Fordítóirodától több nyelvből vagy szakterületről egy helyen rendelheti meg fordításait, nem kell mindegyikhez külön beszállítót nyilvántartania.
 11. Irodánkban egyszerű körülmények között dolgozunk, így árainkat alacsonyan tudjuk tartani.
 12. Előleget nem kérünk, a számlákat 31 napos átutalási határidővel állítjuk ki. Külön kérésre, nagy összegű megrendelések és nagy, illetve visszatérő megrendelők esetén a fizetési határidő hosszabb is lehet, akár 90 napot is tudunk vállalni. Számláinkat a számlázz.hu zárt, sorszámozott rendszerén keresztül állítjuk ki, így ezek aláírás és pecsét nélkül is érvényesek, sőt még a postaköltséget is megtakaríthatja!
 13. Folyamatosan elérhetőek vagyunk, hétvégén is 0-24 órás ügyeletet tartunk, állandóan figyeljük a telefonokat és az e-maileket.
 14. Biztonsági okokból több domain-es, illetve gmail-es email címünk is van. Fennakadás esetén egy másikon tudjuk ügyfeleinkkel és fordítóinkkal tartani a kapcsolatot, illetve fogadni a szövegeket és elküldeni a fordításokat.
 15. A legmodernebb, fizetős konvertáló programokkal dolgozunk, így nem csak Word, hanem PDF vagy egyéb nem szerkeszthető, illetve fénykép formátumok fordítását is kiváló minőségben tudjuk vállalni.

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
+36 30 546 0396(0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. 
A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
Árainkat ÁFA nem terheli.

KAPCSOLATFELVÉTEL  vagy ÁRAJÁNLATKÉRÉS: FORDÍTÁSRA NYELVOKTATÁSRA