Email: info@forditjuk.hu | telefon: +36 30 546 0396 | 0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!!!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A | fióktelep: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fszt. 2.

HUEN

Email: info@forditjuk.hu
telefon: +36 30 546 0396
0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A
telefon: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fsz. 2.

HUEN

 • Forditjuk Leiras

Mi történik azután, hogy elküldi nekünk ajánlatkérését?

 1. Néhány perccel ezután e-mailben, külön kérésre SMS-ben is, visszajelzést fog kapni arról, hogy ajánlatkérése megérkezett hozzánk, és egyeztetjük a fordítás határidejét.
 2. Majd elküldjük Önnek árajánlatunkat, és várjuk visszajelzését. Árajánlatunk alanyilag ÁFA-mentes, tehát az általunk megadott fordítási díjra ÁFA már nem számítódik fel.
 3. Ha Ön elfogadja az árajánlatot, és megrendeli a fordítást, akkor megkérjük, hogy küldje el azt a nevet és címet, amire a számlát kiállítani kéri.
 4. Amennyiben Ön nem fogadja el az árajánlatot, a szöveget haladéktalanul és véglegesen töröljük az Ön személyes adataival együtt.
 5. A fordítandó szöveg átnézése után felvesszük a kapcsolatot az adott szöveg fordítására legalkalmasabb fordítókkal, és kiválasztjuk azt, aki a legprofibban és biztosan határidőn belül le tudja majd fordítani a szöveget.
 6. Ezután fordítónk elkezdi a fordítás elkészítését
 7. Megkapjuk az elkészült fordítást a fordítótól. A lefordított szöveget nagyon figyelmesen átnézzük, szóról szóra összevetjük az eredetivel, majd még egyszer elolvassuk, és meggyőződünk a szöveg megfelelő gördülékenységéről. Ezután elvégezzük a helyesírás ellenőrzést, majd többször bezárjuk, és újra megnyitjuk a fájlt, hogy ezt Ön is könnyen meg tudja majd tenni.
 8. A számlázz.hu zárt, sorszámozott rendszerében elkészítjük a számlát az Ön által megadott névre és címre. A számla aláírás és pecsét nélkül is érvényes, és 31 napos határidővel állítjuk ki.
 9. A határidő letelte előtt e-mailben elküldjük Önnek az elkészült fordítást és a számlát. Külön kérésre a fordítást és a számlát postai úton is elküldjük megrendelőinknek.
 10. A fordítás kézhezvételének visszaigazolása azért szükséges, mert így tudunk meggyőződni arról, hogy a fordítás rendben megérkezett Önhöz.
 11. A fordító elküldi nekünk számláját, amit a kézhezvételkor kifizetünk.
 12. Az általunk küldött számla határideje (rendesen 31 napra szoktuk írni, de ettől külön kérésre eltérhetünk) letelik, így Ön átutalja számunkra a fordítási díjat.

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
+36 30 546 0396(0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. 
A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
Árainkat ÁFA nem terheli.

KAPCSOLATFELVÉTEL  vagy ÁRAJÁNLATKÉRÉS: FORDÍTÁSRA NYELVOKTATÁSRA