Miért velünk fordíttasson?

 Miért jár jól, ha a MET Fordítóirodával fordíttatja vagy lektoráltatja szövegét?

A MET Fordítóirodában minden általunk fordítandó szövegre olyan értékként tekintünk, mintha mi magunk írtuk volna.

Gondos kiválasztási folyamat elvégzése után csak olyan fordítókkal dolgozunk együtt, akik osztoznak velünk ezeknek az értékeknek a megőrzésében és elhivatottak az általuk fordított nyelvek iránt, ugyanakkor kíváncsisággal, érdeklődéssel és nyitottsággal fordulnak az általuk fordított szakterület felé.

Szakmailag alaposan felkészült, több éves külföldi nyelvgyakorlattal rendelkező fordítóink megfelelő gondossággal végzik munkájukat.

Minden elkészült fordításunkat szigorú, többlépcsős minőség ellenőrzésnek vetünk alá, így az általunk készített fordítások további lektorálására már nincs szükség.

Szakmai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy mások által lefordított vagy eleve a célnyelven írott szöveg lektorálását, illetve szerkesztését is fel tudjuk vállalni.

A MET Fordítóirodánál kiváló minőségű fordításokat készítünk, ugyanakkor gyorsan dolgozunk, hétvégén is rendelkezésre állunk, és a sürgős fordításokért sem kérünk felárat. Ezáltal kimagasló ár-érték arányt tudunk garantálni ügyfeleinknek.

Az elmúlt évben jelentős szoftver fejlesztéseket hajtottunk végre, amellyel az igényes magánszemélyek és a KKV szektor mellett a nagyvállalatok, közintézmények és non-profit szervezetek fordítási igényeit is megfelelő minőségben és a kívánt határidőre ki tudjuk elégíteni.

Mindent megteszünk azért, hogy fordításainknál ügyfeleink számára a lehető legjobb ár-érték arányt tudjuk ajánlani, és ezáltal hozzájáruljunk magán ügyfeleink életminőségének javításához, vállalati ügyfeleink szolgáltatási és termékszínvonalának fenntartásához, s ezen keresztül üzletmenetük sikeréhez, közintézmények esetében pedig szolgáltatási palettájuk fejlesztéséhez, és így ügyfeleik minél magasabb szinten való kiszolgálásához.

Ha bővebben szeretne olvasni fordításainkról, kérjük kattintson ide: Fordítás és lektorálás

Azonnali információért, kérjük, hívjon bennünket: +36 546 0396 vagy +36 1 221 2866 (0-24, hétvégén is) vagy kérje visszahívásunkat / válaszunkat e-mailben az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül: 

Kapcsolatfelvétel