ÁRAINK

Fordítás és lektorálás:

MET Kft.-nél minden fordításhoz kérhet:

 • ingyenes próbafordítást,
 • ingyenes, egyedi árajánlatot,
 • árengedményt,
 • és automatikusan jár a titoktartás.

Ingyenes próbafordításhoz vagy árajánlathoz, kérjük, kattintson az Ajánlatkérés gombra!

Az ajánlatkérés során elküldött minden adatot és szöveget bizalmasan kezelünk!

Az ajánlatokra amilyen hamar csak lehet, de legkésőbb - munkaidőn túl, illetve hétvégén is - 1,5 órán belül válaszolunk.

Hogyan számítjuk ki a fordítási díjat?

ÁFA-mentes fordítási díjunkat a fordíttatni kívánt szöveg szóközök nélküli forrásnyelvi karakterszáma alapján már a fordítás megkezdése előtt pontosan megadjuk, így ügyfeleinket a fordítás elkészülte után semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti.

Egy A4-es oldal fordítási díja általában 2500 Ft. körüli összegre szokott kijönni. Ez függ a szöveg sűrűségétől, a betűk nagyságától és az ábrák/ képek számától. A fordítási díj kiszámításáról bővebben blogbejegyzésünkben olvashat: Hogyan számítjuk ki a fordítási díjat?

Az elvégzett munkáról a számlázz.hu segítségével átutalásos, papíralapú számlát küldünk, 31 napra, amely alanyilag adómentes.

Új ügyfeleinknek az általunk végzett első fordításra a szöveg hosszának függvényében árengedményt adunk, és a fordítás megkezdése után előre elküldjük az első oldalt azért, hogy meggyőződhessenek fordításunk kiváló minőségéről. Ha a szövegben ismétlődések vannak, azokat nem szükséges a fordítás előtt törölni, majd az elkészült fordításba egyenként beilleszteni. Ezt a fáradtságos és monoton munkát átvállaljuk, sőt az ismétlődésekre árengedményt adunk, melyről kérésére már az ajánlatkéréskor részletes statisztikát küldünk.

Kérésre a lefordított szöveghez ingyenes záradékot is csatolunk, amelyben garantáljuk, hogy a fordítás tartalma teljes mértékben megegyezik a forrásnyelvi szöveg tartalmával.

Amennyiben az adott szöveget kiemelten fontosnak ítéli meg, lektorálást, azaz ellenőrzést is kérhet, amikor egy másik fordító újra figyelmesen összeolvassa a forrás- és a célnyelvi szöveget, és ellenőrzi a két szöveg egyezését. Ilyenkor a nehezebb, vagy ritkábban használt szavakat és kifejezéseket még egyszer visszakeressük a szótárban, és a legfrissebb internetes szakirodalomban ellenőrizzük, hogy azokat valóban használják-e még. Ez a szolgáltatásunk akkor is hasznos lehet, ha már eleve a célnyelven írta meg vagy már lefordította a szöveget, de nem teljesen biztos a nyelvhelyességben, vagy a szöveg stílusát szeretné célközönségének igényeihez maximálisan igazíttatni. Ilyen esetben anyanyelvi lektort is kérhet. A lektorálásért csak a fordítási díj felét számítjuk fel.

Várjuk megrendelését!

Kérjük, kattintson az Ajánlatkérés gombra most, és kérjen próbafordítást vagy árajánlatot!

Angol nyelvoktatás, felkészítés nyelvvizsgára, Skype-os tanítás:

A MET Kft.-nél kiemelten fontosnak tartjuk az oktatás kiváló minőségét és személyre szabott jellegét - melynek előkészítése is idő és energia igényes - így nem ígérjük, hogy oktatási szolgáltatásainkat a legolcsóbb piaci áron kínáljuk. Ugyanakkor hallgatói visszajelzéseink arról tanúskodnak, hogy ez a befektetés számukra a pontos és magabiztos nyelvtudás által biztosított magasabb színvonalú magánéleti és tanulmányi, illetve munkalehetőségek formájában mindig megtérült.

A legalacsonyabb óradíjat Skype-os angol óráinknál tudjuk kínálni. Ez a tanulási forma kifejezetten idő, energia és pénz takarékos, hiszen nem kell angol órákra utazgatni, nem mellesleg kényelmes.

A táblázatban szereplő óradíjak ÁFA-mentes irányárak, amelyeket egyedi tényezők (például a megrendelt órák száma, a tanfolyamok intenzitása, visszatérő céges ügyfelek, az óradíjak kiegyenlítésének ütemezése) figyelembevételével pozitívan befolyásolhatunk.

1 tanóra=45 perc 

Saját helyszínünkön végzett oktatás

Cégekhez kihelyezett oktatás

Skype-os oktatás

Egyéni
(tanóránként)

4500 Ft./fő/45 perc

5000 Ft./fő/45 perc

4000 Ft./fő/45 perc

Kiscsoportos
(tanóránként)

3000 Ft./fő/45 perc

3500 Ft./fő/45 perc

2500 Ft./fő/45 perc

Természetesen minden oktatási formáról hivatalos, sorszámozott számlát adunk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, igény szerint készpénzes vagy átutalásos formában.

Tréningek:

A MET Kft.-nél 1-5 napos, napi 4-8 órás szuperintenzív angol általános, üzleti vagy szaknyelvi tréningek tartását vállaljuk, amelyek kiválthatják, illetve hatékonyabbá tehetik a már meglévő vállalati angol nyelvtanfolyamokat.

Egyéni és csoportos angol nyelvi tréningek tartását egyaránt vállaljuk, idő-és költségkímélés céljából kihelyezett formában, akár az Önök által kijelölt helyiségben, megszokott irodájukban vagy tárgyalójukban, hétvégén is.

A tréningekkel Ön időt és pénzt takaríthat meg, hiszen a lehető legrövidebb idő alatt vesszük át és gyakoroljuk be a szükséges anyagot. Ritkán használt vagy idejét múlt nyelvi elemekre nem pazaroljuk energiáját.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a lap alján található űrlapon keresztül vagy kattintson ide: Ajánlatkérés

Felkészítés állásinterjúra, szakdolgozat/ doktori dolgozat angol nyelvű védésére:

 1. egyedi igényeinek és lehetőségeinek egyeztetése: ingyenes,
 2. pályázati anyagának, önéletrajzának és motivációs levelének elkészítése/ átnézése/ javítása/ lefordítása: konkrét szöveghez a lap alján található Ajánlatkérés-nél tud személyre szabott árajánlatot kérni. Az ajánlatokra amilyen hamar csak lehet, de legkésőbb - munkaidőn túl, illetve hétvégén is - 1 órán belül válaszolunk. Az ajánlatkérés során elküldött adatokat bizalmasan kezeljük!
 3. A jelentkezéshez szükséges hivatalos iratainak, pl.: bizonyítványok, diplomák, erkölcsi bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat, stb. fordítása és, igény szerint, záradékolása - a záradékot ingyenesen tudjuk biztosítani, a fordítási díj az iratok hosszától függ.
  Dokumentumát beszkennelheti vagy lefényképezheti és elküldheti nekünk az Ajánlatkérés-re kattintva, vagy pedig postai úton, illetve személyesen a Kapcsolatfelvétel-nél megadott címre. Iratainak kezelésére természetesen titoktartást vállalunk!
 4. Ugyanígy kérhet árajánlatot doktori dolgozatának fordítására vagy a már lefordított dolgozat lektorálására/ javítására (nyelvi szempontból, az eredeti tartalom megtartásával).
 5. A szakdolgozat/ doktori dolgozat kivonatának szóbeli prezentációhoz való átalakítására és a szóbeli védéshez való felkészítésre a fenti táblázat árai érvényesek.
 6. Tipikus kérdésekre adott hatékony, ugyanakkor diplomatikus válaszok felépítése és begyakorlása - saját helyszínünkön: 4500 Ft./ 45 perc, Skype-on: 4000 Ft/ 45 perc. Könnyen csökkentheti a szükséges időráfordítást, ha előre összegyűjti a szükséges kérdéseket, és átgondolja, hogy magyarul milyen választ adna ezekre.
 7. Váratlanul előforduló nehéz vagy kényes kérdésekre való felkészítés - kérdésgyűjteményünk segítségével - saját helyszínünkön: 5000 Ft./ 45 perc, Skype-on: 4500 Ft/ 45 perc.
 8. Szakmai és személyiségbeli erősségeinek felderítése és kiemelése, apróbb hibák korrigálása, figyelemelterelés a komolyabb hiányosságokról - saját helyszínünkön: 5000 Ft./45 perc, Skype-on: 4500 Ft./ 45 perc (1-2 X 45 perc elegendő szokott lenni, a jelentkező őszinteségének, nyitottságának és előzetes felkészülésének függvényében).
 9. Felkészítés a különböző interjú típusok jellegzetes követelményeire, pl.: életrajz/ viselkedés/ kompetencia alapú, személyes, telefonos, Skype-os, stressz, szűrő, bizottsági és csoportos állásinterjúk - a felkészítés díja az Ön által igényelt interjú típusok mennyiségétől függ.
 10. Speciális igények kielégítése, pl.: videó-s motivációs levél készítése, vitákra, prezentációkra való felkészülés, kompetencia alapú feladatok csoportos megoldása, stb.

Különleges ajánlatunk:

A MET Kft.-nél tudatában vagyunk annak, hogy az álláskeresés időszaka nemcsak szakmailag és lelkileg, hanem anyagilag is megterhelő a jelentkezők számára, ezért drága, komplex felkészítő csomagok helyett kisebb, olcsóbb egységeket is ajánlunk, pl.: 

 • önéletrajz/ motivációs levél/ bizonyítvány fordítása: már 2000-3000 Ft.-tól tudjuk kínálni;
 • kérdésfeltevés a megcélzott állással, illetve munkahellyel kapcsolatban; - 2500 Ft;
 • fizetési igények megfelelő időben és módon való tárgyalása - 2500 Ft;
 • Vidéki vagy már külföldön élő ügyfeleink számára Skype-os felkészítést biztosítunk, amelyhez az írásos anyagokat email-ben vagy Skype-on keresztül küldjük el. Az 1-10. pontban felsorolt szolgáltatásainkat, néhány speciális igény kivételével, Skype-on is ugyanolyan minőségben ugyanakkor a helyszíni felkészítésnél olcsóbban tudjuk ajánlani a jelentkezők számára.
 • A Skype mellett FaceTime-on és Viber-en is tanulhat!
 • Angliai partneriskolánkon keresztül anyanyelvi tanárokkal is tud gyakorolni!

Kérjen egyedi árajánlatot az Ajánlatkérés gombra kattintva!

Felkészítés külföldi munkára: 

 1 tanóra=45 perc

Saját helyszínünkön végzett oktatás

Skype-os oktatás

Egyéni
(tanóránként)

4500 Ft./fő/45 perc

4000 Ft./fő/45 perc

Kiscsoportos
(tanóránként)

3000 Ft./fő/45 perc

2500 Ft./fő/45 perc

Az árak magukban foglalják a szóbeli felkészítés során idegen nyelvű önéletrajzának, pályázatának, illetve motivációs levelének összeállításához nyújtott segítségünket.

Bizonyítványainak, illetve diplomáinak vagy egyéb hivatalos okmányainak (pl. erkölcsi bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat) fordítására kérjen egyedi árajánlatot az Ajánlatkérés gombra kattintva!

Papír alapon meglévő hivatalos iratainak fordítását is vállaljuk. Természetesen ezekre is titoktartást vállalunk.

Ha további információra van szüksége, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot:

Azonnali információt vagy visszahívást a következő telefonszámon kérhet: +36 30 546 0396

Kapcsolatfelvétel